Doomijn

Bij Doomijn vinden we het belangrijk dat kinderen bij de buitenschoolse opvang een fijne plek hebben waar ze warm onthaald worden, hun verhalen kwijt kunnen en kunnen genieten van hun vrije tijd.

Maar dat niet alleen: we willen ook hun leefwereld laten groeien en hen uitdagen om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en ontwikkelen. Bij Doomijn stimuleren we de kinderen om nieuwe dingen te bedenken en te ondernemen. Daarbij dagen we hen uit om zoveel mogelijk zelf te doen. Waar nodig worden ze natuurlijk ondersteund door onze medewerkers. Ook kunnen kinderen allerlei workshops en activiteiten volgen.

Doomijn lunchplein
Overblijven op school is leuk! Dat doen we op het Lunchplein.
Veel kinderen blijven tussen de middag over op school. Ze eten er hun boterham en spelen daarna met vriendjes en vriendinnetjes. De school zorgt voor een overblijflocatie en het Lunchplein zorgt voor de invulling van het overblijven. Overblijven is voor het Lunchplein veel meer dan ‘oppassen tussen de middag’. Overblijven is leuk, het is hét moment om even lekker te ontladen en te ontspannen. In het Lunchplein komen kinderen tot rust, maar worden ze ook geprikkeld tot creativiteit, beweging, spel en contacten. Elk kind mag dat op zijn eigen manier en naar eigen behoefte doen. Dat de eigen veiligheid en die van de andere overblijvers daarbij in de gaten wordt gehouden, spreekt voor zich.

De buitenschoolse opvang Villa Kaketoe bestaat uit voor-, en naschoolse opvang.
Villa Kaketoe is gevestigd aan de Dorpsstraat 41 te Nijeveen.
 Doomijn Kinderopvang werkt regelmatig samen met o.b.s. Commissaris Gaarlandt. Zo worden er door Villa Kaketoe o.a. arrangementen aangeboden op de school voor de kinderen. Dit kan zijn in de vorm van sport en spel in het speellokaal, maar bijvoorbeeld ook poppen maken, of tutten met de meisjes en judo met de jongens.

Contractmogelijkheden voor de BSO:
Villa Kaketoe kent verschillende contracten: 52-weken contract, 40-schoolweken contract en een vakantiecontract.
Ook kunt u kiezen tussen een lange middag (12.00 -18.30 uur) of een korte middag (15.00-18.30 uur), afhankelijk van de schooltijden van uw kind. Daarnaast biedt Villa Kaketoe ook voorschoolse opvang (VSO) 's morgens van 7.30 tot 8.30 uur. Zij brengen uw kind(eren) dan naar school.

Villa Kaketoe
Dorpsstraat 41 Nijeveen
Tel: 0522-490562  mail: bso.dorpsstraat@doomijn.nl

Doomijn gastouderopvang
Naast opvang op onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties, bieden wij ook gastouderopvang. Deze vorm van opvang is kleinschalig, flexibel en biedt opvang in huiselijke sfeer bij u thuis of bij de gastouder. Ons gastouderbureau maakt een zorgvuldige selectie van gastouders en zoekt graag een goede match voor u.
Voor aanmelding en voor informatie over de locaties, openingstijden en tarieven kunt u terecht op onze website www.doomijn.nl .

Daarnaast kunt u tijdens werkdagen contact opnemen met onze klantenservice:

Doomijn, afdeling klantenservice
8001 BB Zwolle