Groepsouders

Bij de aanvang van elk nieuw schooljaar wordt aan de ouders van alle groepen gevraagd wie van hen de taak van "groepsouder" op zich wil nemen. De groepsouder is de schakel tussen de groepsleerkracht en de ouders c.q. kinderen bij de uitvoering van speciale activiteiten.

Iedere groep heeft in principe zijn eigen groepsouder. De groepsouder ontvangt aan het begin van ieder schooljaar een overzicht van de activiteiten, die er gedurende dat schooljaar zullen zijn en de namen van de ouders, die aangegeven hebben wel bij bepaalde activiteiten te willen helpen, zodat de groepsouder niet bij elke activiteit alle ouders hoeft te benaderen.

klassenouders 2017-2018

Groep 1/ 2 a:        Margriet Roorda / Maaike Dekker