Tweede geworden bij het schoolschaakkampioenschap in Meppel

21 februari 2018

Deze tweede woensdagmiddag werd er door de kinderen van de Gaarlandtschool nog beter en geconcentreerder gespeeld dan vorige week. Hidde, Stijn en Rean wonnen een paar moeilijke partijen en eindigden hoog in het individuele klassement. Nog belangrijker in mijn ogen is onze gezamenlijke teamprestatie, nl. een geweldige tweede plaats achter De Akker en voor Sprinkels. Binnen kort mogen wij weer naar het Nederlands kampioenschap.