Musical groep 8

22 juni 2018

Groep 8 heeft gisteravond een fantastisch mooie en leuke musical opgevoerd in De Schalle. De musical heet "Wie heeft de rol?" en het publiek kon meedoen door de gestelde vragen via een digitale quiz goed te beantwoorden. Het stuk ging over een talentenbureau "Klaar voor de show" en het was duidelijk dat er heel veel talent in deze groep 8 zit. Er werd bijzonder mooi en zuiver gezongen!  En wat een acteertalent! De musical werd met verve en veel humor opgevoerd. Aan het eind van de musical was er voor elk kind een gedicht en een mooi aandenken (tas van school met alle namen van de kinderen). De drie juffen werden dan ook hartelijk bedankt door de kinderen, het team en de vele ouders voor hun inzet en goede zorg.